”Oltaisiin ainoa porukka Suomessa, joka ei saisi syödä kotimaista lihaa”‒ eläinten hyvinvointilain vaatimukset lopettaisivat kosher-lihan tuotannon Suomessa
Helsingin juutalaisen seurakunnan lisäksi kosher-lihaa tuo Suomeen 3–4 yritystä. Eläinten hyvinvointilakiesityksen käsittely on vireillä eduskunnan kolmessa valiokunnassa.

Osaston luetuimmat
- Tässä on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja ‒ ylöjärveläinen savusaunaperinne kantoi voittoon1.2.
- Tiesitkö, että Sinisen Lenkin nimi on lähtöisin mustikoista? Makkara täyttää jo 60 vuotta1.2.
- Kinkkupiirakka30.12.2015
- Vain harva syö tarpeeksi kasviksia ‒ tutkimus kertoo nyt uudesta suunnasta31.1.
- Jäikö kahvia yli? Näin valmistat siitä samettista kiisseliä27.1.
- Suomalainen Michelin-ravintola ORA lopettaa ‒ ”Oma terveys ja perhe ovat nousseet eri rooliin”2.2.
- Kuuluuko kalakeittoon porkkana vai ei? – Keittiömestari sanoo painavan sanansa ja kertoo, mitä virhettä ei pidä tehdä31.1.