Voima-Papu-taatelikakku

Tämä taatelikakku sopii sekä gluteenitonta että vegaanista ruokavaliota noudattavalle. Härkäpapu maistuu ja tuoksuu taikinassa, mutta valmis kakku maistuu taatelilta.
Karviaisten tilan taatelikakku sopii moneen ruokavalioon.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Voima-Papu-taatelikakku

Ainekset

1 pkt taatelia (250 g)

1 dl sokeria

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

3 dl vettä

lisäksi 1,5–2 dl vettä

3,5 dl Voima-Papu härkäpapujauhoja

1 tl sooda

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 tl vaniljasokeria

1,5 tl leivinjauhetta

1 rkl psylliumia

Valmistusohje

Keitä soseeksi taatelit, sokeri ja 3 dl vettä. Lisää soseeseen vielä 1,5–2 dl vettä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taateliseokseen. Sekoita kevyesti taikinaksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Öljyä kaksi pikkuvuokaa ja jauhota vuoat gluteenittomalla jauhoseoksella. Kaada taikina vuokiin ja paista 170-asteessa 40–45 minuuttia ilman kiertoilmaa.