Voima-Papu-taatelikakku
Tämä taatelikakku sopii sekä gluteenitonta että vegaanista ruokavaliota noudattavalle. Härkäpapu maistuu ja tuoksuu taikinassa, mutta valmis kakku maistuu taatelilta.Voima-Papu-taatelikakku
Ainekset
1 pkt taatelia (250 g)
1 dl sokeria
3 dl vettä
lisäksi 1,5–2 dl vettä
3,5 dl Voima-Papu härkäpapujauhoja
1 tl sooda
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 rkl psylliumia
Valmistusohje
Keitä soseeksi taatelit, sokeri ja 3 dl vettä. Lisää soseeseen vielä 1,5–2 dl vettä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taateliseokseen. Sekoita kevyesti taikinaksi.
Öljyä kaksi pikkuvuokaa ja jauhota vuoat gluteenittomalla jauhoseoksella. Kaada taikina vuokiin ja paista 170-asteessa 40–45 minuuttia ilman kiertoilmaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


