Tulevaisuuden ruoantuotanto voi nojata hiilidioksidiin, vetyyn, teollisuuden ylijäämävirtoihin, mikro-organismeihin, sieniin – mutta mausta ei auta tinkiä
Osa uusista innovaatioista vaikuttaa ensi alkuun melkein taikuudelta.

Osaston luetuimmat
- Löytyykö kotoasi EU:n ulkopuolelta tuotua hunajaa? Se saattaa olla väärennettyä – lähes puolet EU-alueelle tuodusta hunajasta määräysten vastaista
- Gluteeniton leivonta ei aina suju kuin Strömsössä, mutta hintojen nousu pakottaa valintoihin – ”Tuntuu lompakossa turhan raa’alta, että sairaudesta sakotetaan”
- Söin täällä: Hitaan herkuttelijalounastajan helmi
- Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
- Ruokauskomukset: Lapsi alkaa kuolata epänormaalilla tavalla, jos äiti syö etanoita ‒ kulttuuri määrittää, mikä ruoka on vaarallista ja milloin
- Oletko jo maistanut mocheja? Pakastealtaan herkusta ennustetaan kesän hittituotetta
- Mummon lihapullat