Hellan kulmalla: Kaksi tapaa pilata mojova hirvipaisti
Paras tapa päästä perille on eksyä – vai mitenkä lausahdus meneekään.

Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.