Mannafrutti
Voit jalostaa mannapuurosta juhlaversion lisäämällä joukkoon vaniljakastiketta ja tarjoilemalla sen kanssa marjasosetta.Mannafrutti
4 annosta
Ainekset
- 5 dl kevytmaitoa
- ½ dl mannasuurimoita
- ripaus suolaa ja sokeria
- 1½ dl vaniljakastiketta
- 4 dl mansikoita
Valmistusohje
Kiehauta maito pinnoitetussa kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Hauduta välillä sekoitellen noin viisi minuuttia, kunnes puuro on kypsää. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Jäähdytä puuro kylmäksi esimerkiksi vesihauteessa.
Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon vaniljakastike.
Soseuta kohmeiset marjat ja mausta ne mieleiseksi sokerilla ja vaniljasokerilla tai hunajalla.
Tarjoa mannafrutti mansikkasoseen kanssa annoskipoista.
Vinkki
Vaihtele marjoja makusi ja saatavuuden mukaan. Mannafrutti maistuu hyvältä myös mehukeiton kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


