Kyyttöburgerit
Burgerpihvin salaisuus on hyvä liha. Se ei kaipaa kuin suolaa ja pippuria. Lihan kyytipojaksi sopii chili-valkosipulimajoneesi ja Artikin suolakurkut, jotka ovat tavallisia vähäsokerisempia.Kyyttöburgerit
Ainekset
- sämpylät (kaupasta, jos ei jaksa leipoa)
- kyytön jauhelihaa (tai rasvaista naudan jauhelihaa)
- suolaa, pippuria
- Artikin suolakurkkuja
- hyvää juustoa siivuina (esimerkiksi Keisarinna)
- tomaattia
- salaattia
- sinappia
- ketsuppia
- pekonia
- Sarin majoneesia
Sarin jokapaikanmajoneesi
- Hellmansin majoneesia
- sipulisilppua
- valkosipulia
- sweet chili -kastiketta
- suolaa
- mustapippuria rouhittuna
Majoneesikastikkeen valmistusohje
Sipulissa ja valkosipulissa ei kannata pihistellä. Tässä reseptissä enemmän on enemmän. Sekoita aineet ja anna maustua jääkaapissa. Käyttökelpoista myös hodareissa, ranskisten dippinä, nyhtöleivän välissä, missä vain makua kaivataan.
Muotoile jauhelihasta pihvejä ja grillaa kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita majoneesi. Kokoa hampurilaiseen haluamasi täytteet.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


