Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kyyttöburgerit

Burgerpihvin salaisuus on hyvä liha. Se ei kaipaa kuin suolaa ja pippuria. Lihan kyytipojaksi sopii chili-valkosipulimajoneesi ja Artikin suolakurkut, jotka ovat tavallisia vähäsokerisempia.
Ranujen tilalla voi tarjota vaihteeksi porkkanatikkuja.
Ranujen tilalla voi tarjota vaihteeksi porkkanatikkuja. Kuva: Sanne Katainen

Kyyttöburgerit

Ainekset

  • sämpylät (kaupasta, jos ei jaksa leipoa)
  • kyytön jauhelihaa (tai rasvaista naudan jauhelihaa)
  • suolaa, pippuria
  • Artikin suolakurkkuja
  • hyvää juustoa siivuina (esimerkiksi Keisarinna)
  • tomaattia
  • salaattia
  • sinappia
  • ketsuppia
  • pekonia
  • Sarin majoneesia

Sarin jokapaikanmajoneesi

  • Hellmansin majoneesia
  • sipulisilppua
  • valkosipulia
  • sweet chili -kastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria rouhittuna

Majoneesikastikkeen valmistusohje

Sipulissa ja valkosipulissa ei kannata pihistellä. Tässä reseptissä enemmän on enemmän. Sekoita aineet ja anna maustua jääkaapissa. Käyttökelpoista myös hodareissa, ranskisten dippinä, nyhtöleivän välissä, missä vain makua kaivataan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Muotoile jauhelihasta pihvejä ja grillaa kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita majoneesi. Kokoa hampurilaiseen haluamasi täytteet.