Uusi suomalainen pikaruokaketju tarjoaa pitsaa kahdessa osassa
Splizzeria-ketju avaa keväällä ravintolat Saloon ja Helsinkiin. Tavoitteena on laajentaa ketjua usean ravintolan vuosivauhdilla. Raaka-aineista osa tulee Suomesta.Suomeen tulee uusi pikaruokaketju.
Splizzeria-ketju tarjoaa splizzaa eli pitsanpuolikkaita, joiden makumaailmat tukevat toisiaan.
Lisäksi tarjolla on salaatteja pitsatäyttein. Listalla on tavallisten pitsamakujen lisäksi viisi fine dining -splizzaa, joiden makumaailman on luonut huippuravintoloissa työskennellyt Marko Laine .
Ensimmäinen ravintola avataan Saloon 14.3., toinen Helsinkiin keväällä. Vuonna 2017 tarkoitus on laajentua ulkomaille.
Pikaruoka pärjää
Uuden ketjun toimitusjohtaja Mika Laurikainen kertoo, että raaka-aineista osa on kotimaisia, osa ulkomaisia. Niiden suhdetta hän ei arvioi. ”Olemme aika sidottuja perustukkureihin tällä hetkellä.”
Kastikkeet ja esivalmistusta vaativat tuotteet valmistetaan itse omassa keittiössä, laadun takaamiseksi.
Splizzan idean isä, perustaja Saku Hautala kertoo, että ketjua on valmisteltu kaksi vuotta.
”Pikaruoka on pärjännyt taantumassa oikein hyvin”, Hautala kertoi keskiviikkona tiedotustilaisuudessa Helsingissä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

