Silakkapihvit

Näiden silakkapihvien juju on riihiruisjauhoissa, jotka tuovat kalan pintaan savuaromia. Pihvien täyttämisessä voit käyttää mielikuvitusta.
Silakkapihvit voit täyttää joko yrteillä tai sivellä sisään maustettua tuorejuustoa tai valmista pestoa, levittää paistettuja sieniä ja sipulia, kinkkua tai pekonia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Silakkapihvit

4 annosta

Ainekset

  • 600 g silakkafileitä
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 1 dl (riihi)ruisjauhoja

Täyte

  • 1/2 dl hienonnettua tilliä
  • 1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paistamiseen

  • voita

Tarjoiluun

  • tilliä ja sitruunalohkoja

Valmistusohje

Levitä fileet nahkapuoli alaspäin voipaperin päälle. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Levitä puolelle fileistä tilli-persiljaseosta. Nosta toinen filee täytteen päälle nahkapuoli ylöspäin. Kääntele ruisjauhoissa ja paista molemmin puolin voissa kypsiksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Voit kypsentää pihvit myös uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ripottele kypsille pihveille tillisilppua ja laita tarjolle sitruunalohkoja.