Marjaisa mikropuuro
Marjaisa puuro valmistuu nopeasti ja turvallisesti mikrossa.

Marjaisa puuro valmistuu turvallisesti mikrossa. Lusikallinen pellavarouhetta tasapainottaa suoliston toimintaa. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Marjaisa mikropuuro
1 annos
Ainekset
- 1 1/2 dl vettä
- 2 rkl sokeroitua (mustaherukka-)mehutiivistettä
- 1/4 tl suolaa
- 3 rkl ruishiutaleita
- 3 rkl kaurahiutaleita
- 1 dl pakastemarjasekoitusta
Pinnalle
- 1 rkl pellavarouhetta
Valmistusohje
Mittaa aineet syvälle lautaselle tai pieneen kulhoon. Sekoita. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla noin kolme minuuttia. Käytä kupua, koska marjat kypsyessään voivat poksahdella ja sotkea mikron. Anna puuron jälkikypsyä hetki ja sekoita tasaiseksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Ripottele pinnalle pellavarouhetta. Nauti puuron kanssa lasillinen maitoa.
Osaston luetuimmat
- Ihana mämmi on Suomen väärinymmärretyin ruoka ‒ se menee hukkaan jälkkärinä
- Valmista herkullinen pääsiäismenu ‒ 4 ihanaa reseptiä
- Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
- Aleksanterinleivokset
- Maailman parhaat uunijuurekset
- Mummon lihapullat
- Mämmin voi valmistaa itse eikä se ole vaikeaa