Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Marjaisa mikropuuro

Marjaisa puuro valmistuu nopeasti ja turvallisesti mikrossa.
Marjaisa puuro valmistuu turvallisesti mikrossa. Lusikallinen pellavarouhetta tasapainottaa suoliston toimintaa.
Marjaisa puuro valmistuu turvallisesti mikrossa. Lusikallinen pellavarouhetta tasapainottaa suoliston toimintaa. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Marjaisa mikropuuro

1 annos

Ainekset

  • 1 1/2 dl vettä
  • 2 rkl sokeroitua (mustaherukka-)mehutiivistettä
  • 1/4 tl suolaa
  • 3 rkl ruishiutaleita
  • 3 rkl kaurahiutaleita
  • 1 dl pakastemarjasekoitusta

Pinnalle

  • 1 rkl pellavarouhetta

Valmistusohje

Mittaa aineet syvälle lautaselle tai pieneen kulhoon. Sekoita. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla noin kolme minuuttia. Käytä kupua, koska marjat kypsyessään voivat poksahdella ja sotkea mikron. Anna puuron jälkikypsyä hetki ja sekoita tasaiseksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ripottele pinnalle pellavarouhetta. Nauti puuron kanssa lasillinen maitoa.