Resepti

Puolukka-omenahillo

Jaana Kankaanpää
Tasaiseksi soseutetut puolukat ja omenat tekeytyvät marmeladimaiseksi hilloksi.

Puolukka-omenahillo

Ainekset
  • 1 l omenapaloja
  • 1 l puolukoita
  • 2 dl vettä
  • 1 kanelitanko
  • 1 pkt (330 g) hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje

Kuutioi omenoita niin paljon, että saat noin litran verran kuutioita. Kovakuoriset omenat voi ensin kuoria. Laita kattilaan vesi omenat, puolukat sekä kanelitanko. Keitä noin 15 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneella.

Sekoita kattilassa joukkoon hillo-marmeladisokeri. Kuumenna kiehuvaksi kevyesti sekoittaen. Keitä pari minuuttia ja tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit