Resepti

Voima-Papu-taatelikakku

Janica Vilen
Karviaisten tilan taatelikakku sopii moneen ruokavalioon.

Voima-Papu-taatelikakku

Ainekset

1 pkt taatelia (250 g)

1 dl sokeria

3 dl vettä

lisäksi 1,5–2 dl vettä

3,5 dl Voima-Papu härkäpapujauhoja

1 tl sooda

1 tl vaniljasokeria

1,5 tl leivinjauhetta

1 rkl psylliumia

Valmistusohje

Keitä soseeksi taatelit, sokeri ja 3 dl vettä. Lisää soseeseen vielä 1,5–2 dl vettä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taateliseokseen. Sekoita kevyesti taikinaksi.

Öljyä kaksi pikkuvuokaa ja jauhota vuoat gluteenittomalla jauhoseoksella. Kaada taikina vuokiin ja paista 170-asteessa 40–45 minuuttia ilman kiertoilmaa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit