Resepti

Lasten mansikkasalaatti

Sanne Katainen
Mansikkasalaatin juustona voi mozzarellan sijaan käyttää myös muita lempijuustoja, esimerkiksi koti- tai leipäjuustoa.

Lasten mansikkasalaatti

4 annosta

Ainekset
  • ½ l mansikoita
  • 2 pientä melonia (esim. hunaja- tai cantaloupemelonia)
  • ¼ kurkkua
  • 1 ps minimozzarellapalloja
  • 20 viinirypälettä
  • (mintunlehtiä)
Valmistusohje

Perkaa mansikat ja paloittele tarvittaessa. Puolita melonit ja koverra sisus palloiksi tai paloiksi. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi.

Kokoa salaatti kulhoon tai tyhjiin meloninpuolikkaisiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Viimeistele halutessasi mintunlehdillä.

Vinkki: Marjoista ja hedelmistä koottu salaatti on niin mehukas, että se ei kaipaa salaatinkastiketta rinnalleen.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit