Lihayhtiö kertoo videoilla broilerintuotannosta
Broilerin alkuperästä ja tuotantovasta kiinnostuneella on nyt mahdollisuus seurata lintujen elämää videoilta, jotka HK Scan julkaisee 28.11. ja 3.12. Kariniemen Youtube-kanavalla ja kariniemen.fi-verkkosivuilla.
”Kuluttajat ovat kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista ja siitä, missä ruoka on tuotettu”, kertoo Kariniemen markkinointipäällikkö Vesa Saarenmaa.
”Haluamme viestiä kuluttajille avoimesti ja ymmärrettävästi toiminnastamme.”
Videoilla Kanapartioksi nimetty ryhmä tutustuu kahteen broileritilaan, jotka tuottavat lihaa HK Scanille Kariniemen-tuotemerkin alla. Partioon kuuluvat tamperelainen kotiäiti Hanne Piirainen, helsinkiläinen lähihoitaja Teija Kärnä ja salolainen keittiömestari Mika Lehti.
Partiointi ei jää tähän, sillä HK Scan kertoo kutsuvansa avoimella haulla säännöllisin väliajoin kiinnostuneita kansalaisia tutustumaan broilereiden oloihin. Myös näistä vierailuista tehdään videoita.
HK Scanilla on noin 140 broilerinlihan sopimustuottajaa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.
MAIJA ALA-SIURUA
www.kariniemen.fi/kotitila/
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
