VIIKON ILMIÖ LihapullabaariLinnanmäelle
Lihapullabaari ja viisi muuta huippuravintolaa avaa ovensa reilun viikon kuluttua lauantaina Helsingin Linnanmäellä.
Keittiömaailmaa nimeltä Kattila luotsaa joukko pitkän linjan arvostettuja ravintoloitsijoita, joiden ansiolistalla on yhteensä neljä Michelin-tähteä.
Keittiömestari Tommi Tuominen tuo Kattilaan Kuula-nimisen lihapullabaarin, joka on lainannut sekä aikuisiin että lapsiin vetoavan konseptinsa New Yorkista.
Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähituottajilta. Lihapullabaarista saa myös kasvispullia.
Kotimaiseen keittiöön keskittynyt Aino avaa Kattilaan ravintolan nimeltä Ilona, joka tarjoaa suomalaisia makuja kotimaisista raaka-aineista valmistettuina.
Edustettuina ovat myös italialainen keittiö, tuulahdus Pohjois-Amerikkaa Hans Välimäen tapaan, luomuviinejä suosiva sushibaari sekä Caruzello, jossa on tarjolla moderni eurooppalainen perhebuffet.
TARJA HALLA
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
