Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

MT Live: Katso tallenne – vieraana politiikan moniottelija Timo Soini

Vaaleihin kolmisen viikkoa, mitä konkaripoliitikko tekisi juuri nyt Purrana, Orpona tai Saarikkona? Timo Soini on tänään Laura Ruoholan vieraana MT Livessä klo 13.
Politiikan moniottelija Timo Soinin ajatuksia kuullaan MT Livessä tänään keskiviikkona 15.3. klo 13. Lähetystä voit seurata osoitteessa mt.fi.
Politiikan moniottelija Timo Soinin ajatuksia kuullaan MT Livessä tänään keskiviikkona 15.3. klo 13. Lähetystä voit seurata osoitteessa mt.fi.  Kuva: Carolina Husu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Eduskuntavaalit lähestyvät ja vaaliasetelmat ovat ennen näkemättömän kiinnostavat. Kuka leikkii ja kenen kanssa, kun arki vaalien jälkeen koittaa?

Mikäli koko vuoden gallup-johtaja kokoomus ei juhlikaan vaali-sunnuntaina tai jos keskusta päätyy historiallisen huonoon tulokseen, saavatko Annika Saarikko ja Petteri Orpo katsella jatkossa politiikkaa rivitekijän rooleista? Jos jättipottia juhliikin perussuomalaiset, mikä kaikki maassamme muuttuu?

Mitkä kaikki asiat Timo Soini tekisi toisin ja mitkä ovat tämän perussuomalaisen kantaisän vinkit siihen, miten vaalit voitetaan ja toteutetaan jytky?

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tämä kaikki, paljon muuta ja varmuudella myös kanta Rauman Lukon kevään menestysmahdollisuuksiin tänään ja tietenkin MT Livessä.

Keskustelua johdattelee MT Maatalouden päällikkö Laura Ruohola ja suora lähetys käynnistyy kello 13 osoitteessa www.mt.fi.

Mikäli et ehdi suoran lähetyksen äärelle, koko ohjelma on katsottavissa MT:n verkkosivuilla tallenteena myöhemmin samana iltapäivänä.