SuomalainenTanskan wursti?
Vesa Kärkkäinen suhtautuu epäillen Savon Sanomissa Atrian päätökseen siirtää kestomakkaroiden valmistus Kuopiosta Tanskan Horsensiin.
”Säästöä syntyy 300 000 euroa vuodessa.
Summa on iso, kun sitä vertaa esimerkiksi lihanleikkaajan palkkaan. Sen sijaan summa on kovin pieni, kun huomaa, miten säästö saastuttaa Atrian kotimaisuusbrändin.
Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi yritti selittää joulun alla (SS 21.12.), että Horsensin tehtaalta Suomeen tulevan makkaran liharaaka-aine on suomalaista, koska se on konsernin brändilupaus.
Kuka uskoo, että 25 maahan meetvursteja tekevä yksikkö huolehtii suomalaisen liharaaka-aineen Suomeen meneviin meetvursteihin?”
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
