Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Etikka
Ruoka
|
Tunnetko erilaiset etikat? Ruokaan sopii moni, siivoukseen erityisesti yksi
Ruoka
|
Etikkasäilöntä on kotikemiaa parhaimmillaan – näistä syistä etikka, suola ja sokeri säilyttävät vihanneksia pitkälle talveen
Reseptit
|
Ota mummonkurkkujen lisäksi mummonretiisit: Herkulliset pikkelivihannekset maistuvat grilliruoan kera
Ruoka
|
Säilö kasviksia ja sieniä: Muista helppo 1-2-3-kikka
Reseptit
|
Rapsakkaa ja etikkaista – testaa nopeasti valmistuvia hölskyretikoita
Ruoka
|
Nyt pikkelöidään! 4 herkullista säilykettä, jotka valmistuvat helposti
Reseptit
|
Makeaa punajuurichutneyta kannattaa testata – maukas lisuke esimerkiksi lihalle tai juustolle
Reseptit
|
Makeaa, hapanta ja maukasta: Curryinen spagettikurpitsarelissi
Reseptit
|
Oletko kuullut englantilaisesta piccalillista? Näin valmistat etikkaista lisuketta kotona
Reseptit
|
Supermaukkaat pikkelöidyt punasipulilohkot – kokeile lihalle, kalalle, hampurilaisiin tai tortilloihin
Reseptit
|
Piristä salaattia pikkelöidyillä kananmunilla
Hyvinvointi
|
No huh huh! Pyykkietikan hinta on kuusinkertainen, mutta voiko sen sijaan käyttää tavallista? ‒ Martat vastaavat
Ruoka
|
Vanhat säilöntäkonstit purevat edelleen - Nappaa tästä vinkit sadon taltiointiin
Ruoka
|
Puhtaus on säilöjän tärkein työkalu — ”Kannattaa olla hygieeninen, ei hysteerinen”
Tilaajalle
Ruoka
|
Punajuuret etikkaliemessä maistuvat itse tehtynä erityisen herkullisilta
Ärsyttääkö jäinen tuulilasi? Tällä niksillä pidät tuulilasin sulana ehkä jopa muutaman viikon
Kasvispikkelssi
Nyt säilömään kesän satoa purkkiin ja pikkelssiin!
Kolumni
Hanna Vilo
Hopealusikat yllättivät
Martat tietävät niksit ympäristöä ja terveyttä säästävään siivoukseen
Kolumni
MT toimitus
Etikkaa rikkaruohoille
Kansan suusta Makeaa elämää
SINAPPI
MT 50 VUOTTA SITTEN – TO 1.4.
PÄIVÄN KYSYMYS Millaista ruokaa lotat valmistivat?
HELLAN KULMALLA Omenaviinietikan ja hunajan lumoissa
Monipuolisesti sillistä ja silakasta
Japanilainen ateria on taideteos
Garista wasabiin
HELLAN KULMILTA Tyytyväinen hapannaama
Kahvinkeitin kaipaa säännöllistä puhdistamista
Kolumni
MT toimitus
Ruukut siisteiksi
etikka
Kesä kasvattaa, etikka säilöö
Perjantaikassi ratkaisee viikon-lopun ruokapulman
Berner: Etikkahappo sopisirikkojen torjuntaan luomuviljelmille
Kolumni
MT toimitus
Kesän maut kellariin