Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Proteiini
Elintarviketeollisuus
|
Valio harkitsee proteiinirahkojensa valmistamista Yhdysvalloissa – myyntitavoite ylittyi maassa kymmenkertaisesti
Tilaajalle
Luonto
|
Tiedätkö, kuinka paljon sienissä oikeasti on proteiinia?
Tilaajalle
Lukijalta
Thomas Antas
Politiikka
|
Lukijalta: Kasviproteiinien tuominen Suomeen on haitallista ‒ oma tuotanto on vihdoin saatava kuntoon
Lukijalta
Hannu Kesävaara
Tekniikka
|
Lukijalta: Solar Foodsin soleiini-proteiini ei suinkaan synny tyhjästä – yhtiö saisi arvioida väitteensä maataloudesta uudelleen
Ruoka
|
Atria Ruotsi kehittää sieniperäisiä makkaroita ja leikkeleitä – yhdisti voimansa mykoproteiinivalmistajan kanssa
Maatalous
|
Maito pelasti suomalaisten kansanterveyden itsenäisyyden alkuvuosina ‒ nyt ”valkoinen kulta” etsii uutta roolia ruokatottumusten myllerryksessä
Pääkaupunkiseutulaisten liian proteiinipitoinen ruokavalio rehevöittää Itämerta – kymmenesosa typestä valuu jätevedenpuhdistamojen läpi
VTT:ssä on kehitetty koivusellusta nanokomposiitti, joka soveltuu vaikka tekohampaaksi – muuhunkin aineesta olisi
Suomeen rakennetaan maailman ensimmäinen proteiinia ilmasta ja sähköstä tuottava tehdas – toiminnan tarkoitus alkaa vuonna 2023
Peruna auttaa lihaksia kasvamaan – rasvassa paistaminen ja muut haitalliset valmistustavat tärvelevät hyödyt
Euroopan kasviproteiinituotteiden suosio kasvaa – ei vielä syrjäytä lihaa lautasilta
Kysely: Metropolin asukkaat syövät liikaa proteiinia – ihmiset eivät usko, ylimäärä rehevöittää Itämerta
Espoolaisessa bioreaktorissa pöhisee munanmakuista avaruuskiljua – proteiinintuotanto ilman maataloutta nappasi maailman suurimman design-palkinnon
Kolumni
MT toimitus
Keskustelu kotieläintuotannosta on yksipuolista
Nopeasti syntyvät nälänkarkottajat piristävät päivän
Jero ja Marjo Ahola sijoittavat tulevaisuuteen ostamalla metsätiloja
Arla otti tuotekehitykseen mallia Piilaaksosta: tuloksena uudet rahkat ja jogurtit
Maidon kasvutekijöistä tehdään urheilijoille proteiinijauheita
Valio lähtee lihankorvikekisaan maitopohjaisella ruokarakeella – tulossa myös maitonakki?
Kesko tuo kasvisvaihtoehdot liha- ja maitohyllyn väliin: “Monissa 'lihankorvaajissa' on enemmän proteiinia kuin lihassa”
IL: Nyhtökauraa jonotettiin tänään Helsingin Stockmannilla
Suomalaiset ahmivat proteiinia
Kotimaisen kasviproteiinin trendi haastaa viljelijät
Syöminenkin on imagon luomista
Lapset saavat jo liikaa proteiinia erityisesti maidosta ja lihasta
Kananmunaa puuroon ja kiisseliin
Sieni muuttaa palkokasvit sulaviksi
Uuteenkaupunkiin suuri soijatehdas
Broileri jyrää maailman lihamarkkinoilla