Erä

Mies ampui jalkapöytäänsä matkalla öiseen supikoirajahtiin – poliisi tuli ja puhallutti koko seurueen melkoisin lukemin

Poliisi epäilee vahingonlaukauksen ampuneen miehen syyllistyneen varomattomaan aseenkäsittelyyn. Muilla seurueen jäsenillä ei ollut aseita mukana.
Miska Puumala
Poliisi epäilee vahingonlaukauksen ampuneen miehen syyllistyneen varomattomaan aseenkäsittelyyn. Muilla seurueen jäsenillä ei ollut aseita mukana.

Tiistaiyönä sattui Loimaalla vahingonlaukaus, kun miesseurue oli aikeissa mennä supikoirajahtiin, tiedottaa Loimaan poliisi.

Poliisi sai ilmoituksen tilanteesta noin klo 1.30. Partiolle selvisi tapahtumapaikalla, että kolmen miehen seurue oli aikeissa mennä supikoirajahtiin ja yhden seurueeseen kuuluvan miehen ase oli lauennut vahingossa. Tilanteen seurauksena luoti lävisti miehen jalkapöydän.

Asetta kantanut ja vahingonlaukauksen ampunut oli 1960-luvulla syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies.

Poliisipartio havainnoi, että seurue oli silminnähden humalassa. Vahingonlaukauksen ampunut puhalsi poliisin alkometriin 1.33 promillea. Miehen epäillään syyllistyneen varomattomaan aseenkäsittelyyn. Muilla seurueen jäsenillä ei ollut aseita mukana.

Lue lisää

Haulikon laukaus osui jalkaan jänispassissa – 50-vuotias nainen kuoli

Aseinnovaatio parantaa metsästyksen turvallisuutta

Mies kuoli vahingonlaukaukseen Kuusamossa

Yhdessä keskivertoasekaapissa on 2,5 asetta – 1,5 miljoonaa asetta kohti on 600 000 aseluvan ja hallussapitoluvan haltijaa