Erä

Mies ampui jalkapöytäänsä matkalla öiseen supikoirajahtiin – poliisi tuli ja puhallutti koko seurueen melkoisin lukemin

Poliisi epäilee vahingonlaukauksen ampuneen miehen syyllistyneen varomattomaan aseenkäsittelyyn. Muilla seurueen jäsenillä ei ollut aseita mukana.
Miska Puumala
Poliisi epäilee vahingonlaukauksen ampuneen miehen syyllistyneen varomattomaan aseenkäsittelyyn. Muilla seurueen jäsenillä ei ollut aseita mukana.

Tiistaiyönä sattui Loimaalla vahingonlaukaus, kun miesseurue oli aikeissa mennä supikoirajahtiin, tiedottaa Loimaan poliisi.

Poliisi sai ilmoituksen tilanteesta noin klo 1.30. Partiolle selvisi tapahtumapaikalla, että kolmen miehen seurue oli aikeissa mennä supikoirajahtiin ja yhden seurueeseen kuuluvan miehen ase oli lauennut vahingossa. Tilanteen seurauksena luoti lävisti miehen jalkapöydän.

Asetta kantanut ja vahingonlaukauksen ampunut oli 1960-luvulla syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies.

Poliisipartio havainnoi, että seurue oli silminnähden humalassa. Vahingonlaukauksen ampunut puhalsi poliisin alkometriin 1.33 promillea. Miehen epäillään syyllistyneen varomattomaan aseenkäsittelyyn. Muilla seurueen jäsenillä ei ollut aseita mukana.

Lue lisää

Kaasuaseita, starttipistooleita ja muuta kättä pidempää – Tulli paljastanut useita ampuma-aseiden luvattomia maahantuonteja, noin sata asetta takavarikoitu

Onko kuluva metsästysvuosi tilastoharha vai vedenjakaja ampuma-asevahingoissa?

Etelän eksotiikkaa Turussa!

Tämän vieraslajin muuttoliike Ruotsiin halutaan pysäyttää Merenkurkussa – Valassaarilta saatiin saaliiksi pariskunta