Nappaa wrappi mukaan evääksi: Maukkaassa täytteessä maistuu katkarapu
Wrapit sopivat mainiosti ulkona tapahtuvaan ruokailuun, sillä ruokailuvälineitä ei tarvita.Wrapit ovat kylminä syötäviä pikkuruokia. Täytetyn taskun voi kääriä tortillasta, isosta rieskasta tai muusta, ohuesta leivästä. Rucola antaa väriä ja lisämakua täytteeseen.
Katkarapuwrapit
6 annosta
Ainekset
- 1 pkt (6 kpl) tortilloja
- 1 ruukku rucolaa
Täyte
- 300 g katkarapuja
- ½ ruukkua tilliä
- 2 kevätsipulin vartta
- luomusitruunan raastettu kuori
- 1 rasia (250 g) pippurituorejuustoa
- ½ prk (à 150 g) créme fraîchea
- (ripaus suolaa)
Valmistusohje
- Sulata ravut siivilässä hiljalleen. Painele ylimääräinen neste pois.
- Hienonna tilli ja sipulin varret. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Notkista tuorejuusto ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna tekeytyä kylmässä puolisen tuntia.
- Lämmitä tortilla. Levitä päälle rucolaa sekä täytettä.
- Taita tortillat toisesta päästä auki oleviksi taskuiksi. Kääri paketit lautasliinoihin tai sujauta paperisiin eväspusseihin ja tarjoa heti.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


