Pashaa uudessa muodossa: Tätä herkkulevitettä kannattaa testata!
Pääsiäisen aikaan sopiva tahna sisältää pashan makuja – kuivattuja aprikooseja, pistaaseja ja valkosuklaata. Kaapaise jälkkäriherkkua kekseillä tai croissantviipaleilla suoraan suuhun.Helppo ja nopea pashalevite
saanti 4 dl
Ainekset
- 1 rs (250 g) maustamatonta tuorejuustoa
- ½–1 dl makeuttamatonta aprikoosisosetta
- noin ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
Päälle
- 70 g (noin 1 dl) kuivattuja pehmeitä aprikooseja
- 50 g (noin 1 dl) valkosuklaata
- 30 g (noin ½ dl) kuorittuja pistaaseja
Lisäksi
- muro- tai kandisokerikeksejä, voisarvi- tai pullaviipaleita
Valmistusohje
- Kumoa tuorejuusto kulhoon ja notkista se sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon aprikoosisosetta vähitellen, kunnes saat sopivan notkean koostumuksen. Lisää sokerit, sekoita ja tarkista maku.
- Rouhi aprikoosit, valkosuklaa ja pistaasit.
- Levitä tuorejuustoseos laakealle vadille ja nosta peitettynä jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.
- Ripottele levitteen päälle hedelmä-, suklaa- ja pistaasirouheet. Kaapaise tahnaa suupalan kokoisilla kekseillä, voisarvi- ja pullaviipaleilla tai pääsiäisenä baba- tai kulitsaviipaleilla.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



