Tuore lastenkirja haastaa lapsen ja vanhemman pohtimaan yhdessä ruokavalintoja – ravitsemustieteilijöiden mukaan esi-isiltämme voimme oppia paljon luonnon antimien hyödyntämisessä
Ravitsemustieteilijä Maijaliisa Erkkolan ja Riikka Pajulahden kirja vie lastenkesäleirille, jossa tarjoillaan herkullista mutta maapallolle ystävällistä ruokaa.

Osaston luetuimmat
- Puoliso kuoli väärässä paikassa, joten hautapaikkaa ei herunut kotikunnasta – ”Olen harkinnut jopa eroa kirkosta”, pettynyt leski huokaa
- Oletko tavannut savolaisen, joka puhuu stadin slangia paremmin kuin helsinkiläinen? Ilmiö on tavallinen, ja syntyy vuorovaikutuksesta
- Saksanseisoja juoksi päin äestä ja takajalka jäi pelkän nahan varaan – alkoi hoitorumba, johon on upposi kymppitonni
- Tutkimusten yllätystulos: Makeutusaineet eivät laihduta eivätkä ehkäise kansantauteja
- Oopperan ja baletin äänitorvi Liisa Riekki pitää Riikka Purran kommenttia kulttuurista luksuspalveluna tylsänä
- Kotimaista vai Kiinan yllätyksiä?Lemmikin kohdalla vastuuttomiin ostoksiin sortuminen on liian helppoa
- Suurtestissä seitsemän sähköpyörää: Sähköavustus voi palauttaa liikunnan ilon, mutta tekniikan on toimittava kaikissa olosuhteissa