Lukijalta: Kestävä ja terveellinen ruokavalio pohjautuu paikalliseen ruokakulttuuriin ja elintapoihin sekä ruuan arvostamiseen
Tutkijat Kaisa Karttunen ja Heli Kuusipalo ottavat ravitsemukseen kantaa yliö-kirjoituksessaan.

Osaston luetuimmat
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Söin täällä: Uudistunut Pastis tarjosi pikamatkan Ranskaan
- Valmistaudu kesän töihin näillä eväillä: 4 herkullista reseptiä
- Helppo voileipäkakku juhliin: Näin teet siitä helposti tarjottavan
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Vesi ja öljy ne yhteen soppii – tämä on oodi emulsiolle
- Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä