Niinistö, Heinäluoma, Katainen ja Torvalds MT:n tentissä – kuka maksaa EU:n jättimäisen elvytyspaketin? - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

Niinistö, Heinäluoma, Katainen ja Torvalds MT:n tentissä – kuka maksaa EU:n jättimäisen elvytyspaketin?

MTK ja Maaseudun Tulevaisuus järjestävät torstaina kello 12 seminaarin, jossa käsitellään koronan vaikutuksia Euroopan unionille.

Paneelia juontaa MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen, ja siihen osallistuvat europarlamentaarikot Eero Heinäluoma (sd.), Nils Torvalds (r.), Elsi Katainen (kesk.) ja Ville Niinistö (vihr.).

"Koronakriisin hoitoon tarkoitetut rahamäärät ovat jo aikoja sitten ylittäneet tavallisen kansalaisen käsityskyvyn", Kemppainen kuvailee paneelin ennakkotunnelmia.

Pelkästään EKP:n kuluvan vuoden vastuut ovat nousemassa yli 4 000 miljardin euroon ja EU-komission esittämä elpymispaketti on kooltaan yhteensä 750 miljardia euroa.

"Kuka maksaa elvytyksen jättimäisen laskun? Pysyykö unioni koossa koronan paineissa? Onko Green Deal myös Fair Deal?", aikoo juontaja tentata mepeiltä.

Paneeli striimataan MT:n verkkosivuilla torstaina klo 12.00–13.15. Ohjelma on nähtävissä MT:n sivuilla myös suoran osuuden jälkeen.

Aiheet EU
Lue lisää

Hallitus kannattaa EU:n 30 prosentin suojelutavoitetta

EU avaa rajojaan viidelletoista maalle huomisesta alkaen – Matkustaa saa Kanadaan ja Marokkoon, mutta USA ja Venäjä jäivät listan ulkopuolelle

Puolassa järjestetään koronaviruksen lykkäämät presidentinvaalit – pystyykö haastaja pakottamaan istuvan presidentin toiselle kierrokselle?

Lehdistön uhka ei ole Yle vaan Google ja Facebook