Uutiset

Pekka Korven 3-vuotiaat MT Ravien uudessa jaksossa sunnuntaina kello 11

"Olen aina tykännyt treenata varsoja."
Jukka Heiskala
"Birgit Combo oli aika kypsä, nopeasti kehittyvä hevonen", Pekka Korpi kuvailee tammaa, joka juoksi jo 2-vuotiaana lähes 28 000 euron voittosumman. Haastattelijana Lauri Hyvönen.

Pekka Korven valmennuslistalla on tänä vuonna yhteensä kymmenen 3-vuotiasta lämminveristä. Kuusi niistä on Suomessa ja neljä Ruotsissa, jossa toimintaa pyörittää Janne Korpi.

Pekka Korpi tunnetaan ravivalmentajana, joka on voittanut lähes kaiken mahdollisen Suomessa ja menestynyt ulkomaillakin. Hän on myös pitkänlinjan hevoskasvattaja, ja tallin varsoista suurin osa on itse tai kimppakaverin kanssa kasvatettuja.

"Takavuosina kun tulin takaisin Amerikasta, niin varsoja ei oikein tarjottu treeniin, enemmän sellaisia vanhoja tarjottiin. Olen aina tykännyt treenata varsoja, joten ostin silloin emätammoja ja siitä se lähti."

Toinen leimallinen piirre Korven tallin varsoilla ja aikuisilla hevosillakin on, että ne ovat tikissä silloin kun on suurkilpailuiden aika.

Sunnuntain MT Ravit- ja Talkkari -lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä lukemaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös ne, joilla on ennestään painetun lehden kesto- tai digimuotoisen MT:n tilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon niille, joilla jo on MT:n tilaus

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalveluntunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravit "Kultasormi" Pekka Korvella: "Olen aina seurannut hyviä valmentajia ja hyviä hevosia"

"Ensimmäiset startit olisi hyvä ajaa kaksivuotiaana, kun kolmivuotiaana jaetaan jo isoja rahoja" – MT Ravien jaksossa ravilegenda Pekka Korpi kertoo varsavalmennuksestaan

MT Ravit: Ravivalmentaja Tero Lahtinen hallitsee hankalatkin hevoset

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video