Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirjeitä
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Juuri nyt: Metsä Group palkittiin jälleen vuoden startup-ystävällisimpänä yrityksenä
Lukemisto: ”Sarka on minulle unelmatyöpaikka” – Lauri Viinikkala on Suomen Maatalousmuseon uusi johtaja

Letut

Itse tehdystä taikinasta, juuri paistetuilla pinaattiletuilla on aina taattu menekki niin lapsille kuin aikuisillekin.

Itse tehdyt pinaattiletut ovat edullinen vaihtoehto suosikkieinekselle

Ruoka|Resepti14.10.2022
Nuotiotulilla voi paistaa ohukaiset tai lämmittää valmiiksi kypsennetyt. Appelsiinirahka on raikas lisuke ohukaisille.

Muhkeat ohukaiset

Ruoka|Resepti25.2.2022
Helpot tattariletut ovat hyvä pohja erilaisille lisukkeille, myös makeille.

Aarre | Tattariletut ja villit lisukkeet

Ruoka|Resepti4.6.2021
Intialaisittain maustettu kikherne-nokkospaistos maistuu myös arki­ruokana riisin kanssa.

Aarre | Kikherne-nokkospaistos maustetaan intialaisittain

Ruoka|Resepti4.6.2021
Perunasalaatti on tuhti lisuke.

Aarre | Villi perunasalaatti

Ruoka|Resepti4.6.2021
Vuohenputken nuoret, kiiltäväpintaiset versot sopivat hyvin salaatteihin.

Aarre | Punakaali-vuohenputkisalaatti

Ruoka|Resepti4.6.2021
Jokainen taitaa muurinpohjalettujen salat. Mutta mitä tuumaat kokisletuista?

Leon kokisletut

Ruoka|Resepti4.6.2021
Jos pitää lindströminpihveistä, tykästyy taatusti myös jauelihatäytteisiin punajuurilettuihin.

Täytetyt punajuuriohukaiset

Ruoka|Resepti6.11.2020
Nokkonen tuo väriä ja makua mummolan lettuihin. Luonnonkalasäilykkeestä valmistettu lisäke täydentää letut ruokaisaksi ateriaksi.

Nokkosletut

Ruoka|Resepti26.6.2020
Crêpes Suzette eli liekitetyt appelsiiniohukaiset vaativat tekijältään varovaisuutta liekkien kanssa.

Crêpes Suzette

Ruoka|Resepti27.3.2020
Perunaletut ovat edullista ja ruokaisaa syötävää.

Perunaletut

Ruoka|Resepti14.2.2020
Tuoreet marjat ovat kesälettujen parhaita lisäkkeitä.

Peruslettutaikina

Ruoka|Resepti31.7.2015

Luetuimmat

  • Sähköyhtiö tarjoaa nyt alle 12 sentin sähkösopimusta ‒ miten kalliista määräaikaisesta sopimuksesta pääsee eroon?
    30.1.
  • Aarre | Pitäisikö ensiharvennus palauttaa metsurityöksi?
    30.1.
  • ”Mainitsin ohimennen Minnalle, että yhden ajohevosen kanssa touhutessa jää yllättävän paljon luppoaikaa”
    07:00 Tilaajalle
  • Tässä on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja ‒ ylöjärveläinen savusaunaperinne kantoi voittoon
    1.2.
  • Tämä pörröturkki ei ole mikään halinalle – biisonin lihassa on erityisesti kuntoilijoita kiinnostava ominaisuus
    08:01
  • Polttoöljyn jakeluvelvoitteen nosto on käymässä kalliiksi koneyrittäjille — ”Monenkaan kassa ei enää mitenkään kestäisi”
    06:00 Tilaajalle
  • Tiesitkö, että Sinisen Lenkin nimi on lähtöisin mustikoista? Makkara täyttää jo 60 vuotta
    1.2.
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Metsä Group palkittiin jälleen vuoden startup-ystävällisimpänä yrityksenä
    12:08
  • Veronmaksaja, lasku työtaisteluista tulee tällä kertaa juuri sinulle
    12:00
  • Presidentti Niinistö tapasi puoluejohtajia – esillä ulko- ja turvallisuuspoliittinen päätöksenteko erityisesti heti vaalien jälkeen
    11:20
  • Suomalainen tietoturvayritys pääsi pohjoiskorealaisten hakkereiden jäljille – Lazarus-ryhmä hakkeroi yrityssalaisuuksia Pohjois-Korean hyväksi
    11:16
  • Helen laskee sähkön hintoja – keskimäärin 48 prosenttia pois, HS: Koskee 200 000 asiakasta
    11:01
  • Putinin toiveunissa seikkailee kaksi hahmoa – uni voi toteutua ja tehdä Nato-Suomen elämän hankalaksi
    11:00 Tilaajalle
  • Olle Goopin rahasto kerää varoja ravien nuorisotyöhön perjantain nettihuutokaupassa
    11:00 Tilaajalle
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus