Nokkoswrapit

Nokkoswrapin sisään kääritään ruokaisa täyte härkiksestä. Ruohosipulin kukat ja sipulinvarsisilppu tuovat kesän väri-iloa annokseen.
Nokkoswrapin sisään kääritään ruokaisa täyte härkiksestä. Ruohosipulin kukat ja sipulinvarsisilppu tuovat kesän väri-iloa annokseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nokkoswrapit

6–8 annosta

Ainekset

  • 3 munaa
  • 8 dl maitoa
  • 2 dl nokkossosetta
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 50 g voita sulatettuna

Paistamiseen

  • voita

Härkistäyte

  • 1 rkl voita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 sipuli
  • 1 pkt (250 g) härkäpapuvalmistetta (Härkistä)
  • 1/2 punaista chilipalkoa
  • 1 prk (2,5 dl) maustettua ruokakermaa, kolme yrttiä
  • 1/2 dl tomaattipyreetä
  • 1-2 sipulinvartta

Koristeeksi

  • 1 sipulinvarsi
  • ruohosipulinkukkia

Valmistusohje

Vatkaa maito ja munat sekaisin. Sekoita joukkoon nokkossose sekä suola. Lisää voisula. Anna turvota noin 30 minuuttia. Paista taikinasta pannulla isoja ohukaisia. Täytä ja nauti lämpiminä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Täyte: Hienonna sipulit ja kuullota voissa yhdessä härkäpapuvalmisteen kanssa. Halkaise chilipalko ja poista siemenet. Leikkaa chili pienen pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta tomaattipyreellä ja lisää ruokakerma. Keitä, kunnes sakenee. Lisää lopuksi sipulin varret ohuina renkaina.

Vinkki

Käytä härkäpapuvalmisteen tilalla jauhelihaa.