Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirjeitä
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Juuri nyt: Oikeus kumosi karhuluvat ‒ ”Ei hyväksyttävää päämäärää poikkeusluvan myöntämiselle”
Maatalous: Biisoni elää ja kuolee laitumella, mutta naudoista vain pieni murto-osa kohtaa matkansa pään kotona, muut matkaavat teurastamoon

Munakasravintola mielii ketjuksi – ostaa valtaosan raaka-aineista viljelijöiltä

Ravintola Egg uskoo, että pikaruoka­tarjonnassa on munakkaan mentävä aukko. Yksi ravintolan osakkaista on munantuottaja.
Tilaajalle
Jouni Toivanen ja Ossi Paloneva lupailevat, että munakkaat ovat paitsi terveellisiä myös maittavia.
EGG
Jouni Toivanen
Mikko Välttilä
Samuli Karjula
kananmuna
munakas
ravintola

Lue lisää

Hävikki vähenee, kun valmistat lakkavanukkaan hiukan kuivahtaneista pullista ja leivistä.

Ihana lakkavanukas syntyy vaikka kuvahtaneesta leivästä tai pullasta

Ruoka|Resepti09:00
Koska viimeksi söit nauriita? Kannattaa kokeilla, sillä täytetyt nauriit ovat mahtavan herkullisia.

Tuo nauris ruokapöytään ‒ testaa herkullista porotäytettä

Ruoka|Resepti09:00
Mehukas siika saa makua mm. pekonista.

Uunisiika saa täytteekseen pekonia, lehtikaalia ja puolukoita

Ruoka|Resepti09:00
Mainos: Ravintoraisio Oy
<a href="https://www.elovena.com/fi" id="link-c5fbf6321bb01583f94fe317ab374841" target="_blank">Elovena®</a>-tuotteiden vankkumaton suosio muodostuu tuotekehityksen kehittämistä maukkaista, terveellisistä resepteistä, tehokkaasta tuotannosta ja laadukkaasta kotimaisesta lounaissuomalaisesta kaurasta.

Useita sopimusvaihtoehtoja kauranviljelijöille

Osaston luetuimmat

  • Kinkkupiirakka
    30.12.2015
  • Tässä on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja ‒ ylöjärveläinen savusaunaperinne kantoi voittoon
    1.2.
  • Tiesitkö, että Sinisen Lenkin nimi on lähtöisin mustikoista? Makkara täyttää jo 60 vuotta
    1.2.
  • Vain harva syö tarpeeksi kasviksia ‒ tutkimus kertoo nyt uudesta suunnasta
    31.1.
  • Suomalainen Michelin-ravintola ORA lopettaa ‒ ”Oma terveys ja perhe ovat nousseet eri rooliin”
    2.2.
  • Jäikö kahvia yli? Näin valmistat siitä samettista kiisseliä
    27.1.
  • Hyödynnä ylijäänyt perunamuusi ‒ näin valmistuu helppo makkara-perunapaistos
    27.1.

Osaston luetuimmat

  • Kinkkupiirakka
    30.12.2015
  • Tässä on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja ‒ ylöjärveläinen savusaunaperinne kantoi voittoon
    1.2.
  • Tiesitkö, että Sinisen Lenkin nimi on lähtöisin mustikoista? Makkara täyttää jo 60 vuotta
    1.2.
  • Vain harva syö tarpeeksi kasviksia ‒ tutkimus kertoo nyt uudesta suunnasta
    31.1.
  • Suomalainen Michelin-ravintola ORA lopettaa ‒ ”Oma terveys ja perhe ovat nousseet eri rooliin”
    2.2.
  • Jäikö kahvia yli? Näin valmistat siitä samettista kiisseliä
    27.1.
  • Hyödynnä ylijäänyt perunamuusi ‒ näin valmistuu helppo makkara-perunapaistos
    27.1.

Osaston uusimmat

  • Ihana lakkavanukas syntyy vaikka kuvahtaneesta leivästä tai pullasta
    09:00
  • Juokseva sulatejuusto tekee porokiusauksesta ihanaa ‒ kokeile reseptiä
    09:00
  • Uunisiika saa täytteekseen pekonia, lehtikaalia ja puolukoita
    09:00
  • Tuo nauris ruokapöytään ‒ testaa herkullista porotäytettä
    09:00
  • Halkeaisiko raaka kananmuna veitsellä? – Koululaisten suosikkiaine kärsii lähtötason laskusta
    07:31 Tilaajalle
  • Uusi sivusto auttaa löytämään ammatin ruoan parissa – "Oleellinen osa Suomen huoltovarmuutta”
    2.2. Tilaajalle
  • Miten on oman kuntasi laita? Ruotsin kunnista vain joka kolmas on ruokaomavarainen, osalla oma tuotanto riittäisi vain viikoksi
    2.2. Tilaajalle
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus