Juusto-punajuuripihvit
Juusto-punajuuripihvit ovat maistuva ja perinteikäs kasvisvaihtoehto jauhelihapihveille. Punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus.

Juusto-punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Juusto-punajuuripihvit
10—12 pihviä
Ainekset
- 300 g kokonaisia etikkapunajuuria
- 1 sipuli
- 1,5 dl juustoraastetta
- ½ dl korppujauhoja
- ½ dl kaurahiutaleita
- 2 kananmunaa
- mustapippuria
Leivitykseen
- ruisjauhoja
- suolaa
Paistamiseen
- rypsiöljyä
Valmistusohje
Raasta punajuuret raastimen karkealla terällä. Raasta myös juusto ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna turvota noin 15 minuuttia.
Kuumenna paistinpannulla öljyä. Pyöritä taikinasta palloja ja litistä ne noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Kieritä pihvit ruisjauhoissa, joihin on sekoitettu ripaus suolaa, ja paista pihvejä pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan.
Osaston luetuimmat
- Suussa sulava raparperipiirakka marenkikuorrutuksella kruunaa alkukesän kahvipöydän
- Söin täällä: Ivalon Kultahipun lounasbuffetin puna-ahven pisti pohtimaan kalakantoja
- Lihantuotannon edellytykset ovat Suomessa erinomaiset, sanoo Atrian uusi toimitusjohtaja Kai Gyllström – viennissä vastassa on kova hintakilpailu, johon on vastattava lisäarvotuotteilla
- Nokkosesta saa herkullisen curryn – Näin käsittelet nokkosta varoen
- Kesäinen ruohosipuli-juustokeitto syntyy kesän ensisadosta
- Pihan keltaisesta rikkaruohosta saa pienellä vaivalla hunajaista siirappia
- Mummon lihapullat