Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Juusto-punajuuripihvit

Juusto-punajuuripihvit ovat maistuva ja perinteikäs kasvisvaihtoehto jauhelihapihveille. Punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus.
Juusto-punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus.
Juusto-punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus. 
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Juusto-punajuuripihvit

10—12 pihviä

Ainekset

  • 300 g kokonaisia etikkapunajuuria
  • 1 sipuli
  • 1,5 dl juustoraastetta
  • ½ dl korppujauhoja
  • ½ dl kaurahiutaleita
  • 2 kananmunaa
  • mustapippuria

Leivitykseen

  • ruisjauhoja
  • suolaa

Paistamiseen

  • rypsiöljyä

Valmistusohje

Raasta punajuuret raastimen karkealla terällä. Raasta myös juusto ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Anna turvota noin 15 minuuttia.

Kuumenna paistinpannulla öljyä. Pyöritä taikinasta palloja ja litistä ne noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Kieritä pihvit ruisjauhoissa, joihin on sekoitettu ripaus suolaa, ja paista pihvejä pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan.