Tattaririeska

Tattaririeska on helppotekoinen gluteeniton lämpimäinen, joka maistuu parhaalta vasta paistettuna hilloin tai juuston kera.
Tattaririeskan kanssa maistuu esimerkiksi makea hillo.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tattaririeska

uunipannullinen

Ainekset

  • 6 dl tattarihiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 2 prk (à 200 g) kermaviiliä
  • 50 g voita

Valmistusohje

Sulata voi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia. Taputtele voidellulle leivinpaperille uunipannulle. Jaa leivinpyörällä paloiksi. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Irrota palat lämpiminä toisistaan. Tarjoa hillon ja juuston kanssa.