Hunajajuurekset
Vaihtelunhaluiset tarjoavat tänä jouluna juureskuutioita hunajalla maustettuna. Hunajainen lanttu, palsternakka ja porkkana ovat maukas lisuke joulukinkulle.
Hunajajuurekset
10 annosta
Ainekset
- 3 rkl voita
- 1 (noin 500 g) lanttu
- 4 (noin 500 g) porkkanaa
- 1 (noin 200 g) palsternakka
- 2 sipulia
- 1 dl omenatäysmehua
- 3 rkl hunajaa
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lanttu, porkkanat ja sipulit kuutioiksi. Kuullota kasviksia voissa noin viisi minuuttia, älä ruskista. Lisää omenatäysmehu. Anna hautua kannen alla, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta hunajalla ja suolalla.
Osaston luetuimmat
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- S-ryhmä laskee hintojaan: 100 tuotetta muuttuu edullisemmaksi
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Kokkaa juureksista: Neljä erityisen maukasta reseptiä
- Makeaa punajuurichutneyta kannattaa testata – maukas lisuke esimerkiksi lihalle tai juustolle
- Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys