Broileristroganoff
Broileristroganoffin seurana maistuvat keitetyt perunat ja höyrytetty parsakaali.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Broileristroganoff
5–6 annosta
Ainekset
- 1 rasia (200 g) herkkusieniä
- 1 rkl voita
- 400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 3 rkl tomaattisosetta
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 oksa tuoretta timjamia
- 1–2 maustekurkkua
- 1 prk smetanaa
- (1 rkl kastikesuurustetta)
Valmistusohje
Puhdista ja hienonna herkkusienet. Kuumenna pannulla, Lisää voi ja hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Kuullota ja lisää broilerisuikaleet. Pyörittele hetki kuumalla pannulla. Siirrä seos kattilaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisää vesi ja mausteet. Kypsennä noin 15 minuuttia ja lisää smetana. Jos kastike tuntuu liian löysältä, sekoita joukkoon kastikesuurustetta. Lisää maustekurkut kuutioituna tai ohuina suikaleina. Kuumenna pari minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä13:00
- Makkarakupit3.6.2016
- Loistava juhannusaterian alkupala, jonka voit tehdä etukäteen: kylmä kasvissosekeitto ja siikaleivät22.6.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Raparperikiisseli8.6.2018