Muumit ja Suomenlinna innoittivat teekkarin tekemään kakkukirjan – macaronien opetteluun meni viisi vuotta
Emilia Vartiainen: Kakkuja ja saaritarinoita, Leivontaelämää Suomenlinnassa, 200 s., Cozy Publishing.

Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Helle potkaisi mansikan pääsatokauden käyntiin – 70-90 prosenttia tilojen tarvitsemasta työvoimasta saatu palkattua11:30
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Välimerellinen kasvispelti24.7.2020
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Raparperimehu15.5.2019