Härkäpapu vei yrittäjän Pariisiin ja kohta myös Osloon – "On voittajafiilis, kun on ylittänyt itsensä"
Karviaisten tilalle rakennettiin yli sata vuotta sitten jyhkeä navetta. Kolmas sukupolvi muutti sen sikalaksi ja neljäs paahtaa siellä nyt härkäpapuja.
Tilaajalle

Martin ja Katriina Klinckowström hakevat härkäpavusta uutta voimaa maatilayrittämiseen.
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Mö-kaurameijeri tyrmistyi: Ruokavirasto kielsi kreikkalainen-sanan käytön kasvisjuuston nimessä – englanninkielinen greek olisi kelvannut17.5.
- Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
- 26 000 euron viskipullo saapuu elokuussa Kuopioon ‒ paukku maksaa kahden viikon palkan14.5.
- Venäjän joukkue ajeli Big Mac -bussilla Kanadan olympialaisissa ‒ 14 vuotta myöhemmin 30 000 ihmistä jonotti Moskovassa, kun ensimmäinen McDonald's avasi ovensa: Nyt ketju jättää Venäjän17.5.
- ”Kokki Kolmosen” ruokapalkinnot televisiokokki Maija Silvennoiselle ja Mantereen tilalle18.5.
- Varhaisperuna-live vie tällä kertaa pellolle Houtskariin ‒ kolmannen polven perunanviljelijä esittelee mukuloiden kokoa tiistaisin klo 1017.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017