Makoisa madekeitto
Maden voi ostaa valmiiksi nyljettynä tai nylkeä itse. Tuorejuusto antaa kalaliemelle ruokaisan ja makoisan maun.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Makoisa madekeitto
4 annosta
Ainekset
- reilu 1 kg madetta
- 4 perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 l vettä
- 2 kalaliemikuutiota
- 10 kokonaista maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl suolaa
- 1 rs (125 g) piparjuurituorejuustoa
- 3 dl maitoa
- 2 rkl tuoretta tilliä
- 2 rkl ruohosipulia
Valmistusohje
Osta valmiiksi nyljetty made tai perkaa ja nylje made itse. Leikkaa kala isohkoiksi paloiksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipulit.
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot, perunat, porkkanat, sipulit ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi.
Lisää tuorejuusto nokareina sekä maito, ja kuumenna keitto kiehuvaksi.
Kun juusto on liuennut, lisää kalapalat ja pyöräytä ne liemeen. Ripottele pinnalle hienonnetut yrtit. Tarkista maku.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna madekeiton tekeytyä muutama minuutti kannen alla ennen tarjoilua.
Osaston luetuimmat
- Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa5.7.
- Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus13:00
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Länsi oli ennen kovan ja itä pehmeän leivän aluetta – paikallisia leipiä pääsee maistelemaan kesän matkoilla5.7.
- Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen1.7.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- 19,5 miljoonaa euroa maksamattomia veroja viidessä vuodessa ‒ Verohallinto tehostaa ravintoloiden valvontaa15:00