Tee tutusta silakkalaatikosta uusi versio sinihomejuuston kanssa
Silakkalaatikko on yksi perinteisimmistä ruoistamme. Tässä ohjeessa joukkoon lisätään sinihomejuustomuruja. Ripottele perunasuikaleille hiukan suolaa, jotta ne eivät jää vetisen makuisiksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Juustoinen silakkalaatikko
8 –10 annosta
- Ainekset
- 500 g silakkafileitä
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 kg (1 pussi) peruna-sipulisekoitusta
- 1 tl suolaa
- 1 tl valko- TAI mustapippuria
- 1 pussi (150 g) sinihomejuustomurua
- 6 dl maitoa
- 3 munaa
Valmistusohje
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Leikkaa silakkafileet ja pekoni suikaleiksi. Levitä laakeaan vuokaan kerroksittain kaikkia aineksia. Ripottele mausteet peruna-sipulikerroksen päälle. Sekoita maitoon munat ja kaada vuokaan.
Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa reilu tunti. Kypsymisaika riippuu vuoan laakeudesta ja perunasuikaleiden alkulämpötilasta. Peitä vuoka tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin06:00
- Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi06:00
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Hapatetut porkkanat sopivat sellaisinaan lisukkeeksi tai vaikkapa aasialaisiin salaatteihin18.8.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017