Raparperi-kaurapaistos maistuu kanelirahkan kera
Raparperin sijasta voi käyttää vaikkapa mustikkaa.Raparperi-kaurapaistos ja kanelirahka
- 4–5 raparperin vartta
- 2 dl sokeria
- 100 g voita
- 4 dl pikakaurahiutaleita
Kuori ja pilko raparperit ja laita vuokaan. Sulata voi, lisää sokeri ja sekoita. Lisää kaurahiutaleet voi-sokeriseokseen, kaada vuokaan ja sekoita raparperien kanssa. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kanelirahka
- 1 dl kermavaahtoa
- 1 dl maitorahkaa
- 0,5 dl sokeria
- 0,5 tl kanelia
- 0,5 tl vaniljasokeria
Sekoita aineet keskenään. Asettele lautaselle pari lusikallista raparperi-kaurapaistosta ja pursota viereen kanelirahka, koristele tuoreilla kukilla.
Resepti: Marite Lace, ravintola Niinipuu
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



