Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Tuli levisi maastoon Pyhäselässä kantojen poltosta ‒ ”Maasto on nyt erittäin kuivaa, joten avotulen tekoa on syytä harkita tarkkaan”
Koneet ja autot: Polttoaineiden kulutus ei ole palannut koronaa edeltäneelle tasolle

Yksi maksaa päivän ruuista 8, toinen 15 euroa – "Ei ole reilua, että asuinkunta määrittää hinnan"

Kotiin toimitetun aterian hinta vaihtelee 5–11 euron välillä. Vanhusten tehostetussa palveluasumisessa päivän ateriat saa 8–15 eurolla. Asiakasmaksulain uudistus yhtenäistää hintoja.
Tilaajalle
Tyypillinen vanhusten tehostetun palveluasumisen kuukauden ateriamaksu on reilut 400 euroa.
Tyypillinen vanhusten tehostetun palveluasumisen kuukauden ateriamaksu on reilut 400 euroa. Kuva: Pentti Vänskä
Ruoka1.11.201808:00
Paula Liesmäki
asiakasmaksulakikotihoito

Lue lisää

Ruisleipä maistuu nokkosista valmistetun keiton kanssa.

Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla

Resepti21.5.
Munakas porotäytteellä kruunasi aamiaisen.

Arvio

Suvi Jylhänlehto

Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella

Ruoka|Ruoka20.5.
Lapin yliopiston ylioppilaskunnan mukaan kasvipohjaisuus on 2020-luvun selkeimmin nähtäviä kestävän kehityksen trendejä.

Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat

Ruoka|Ruoka20.5.

Osaston luetuimmat

  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
  • Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla21.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
  • Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
  • Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019

Osaston luetuimmat

  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
  • Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla21.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
  • Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
  • Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019

Osaston uusimmat

  • Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla21.5.
  • Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
  • Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
  • Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.
  • Keltainen broilerikeitto saa ryhtiä rikotusta ohrasta20.5.
  • Ranskalainen kasviskeitto saa hienoa makua fenkolista ja timjamista20.5.
  • Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus