Italialainen lihapullakeitto
Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä.

Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä. Kuva: Jaana Kankaanpää
Italialainen lihapullakeitto
4 annosta
Ainekset
- 1 l vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 4 dl farfalle-pastaa
- 2–3 tomaattia
- 1 pieni keltainen paprika
- 1 prk (250 g) sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija ruoka cheddaria)
- 300 g pieniä lihapullia
Koristeeksi
- tuoretta basilikaa
- kirsikkatomaattia
Valmistusohje
Lisää kiehuvaan veteen murennettu liemikuutio sekä pasta. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kuutioidut tomaatit ja suikaloitu paprika.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä lähes kypsäksi. Katso pastapaketista kypsymisaika. Lisää sulatejuusto ja lihapullat. Kuumenna kiehuvaksi. Laita lopuksi keiton pinnalle basilikan lehtiä ja kirsikkatomaatin puolikkaita.
Osaston luetuimmat
- Nosta kaurapuuro uudelle tasolle: uuniomenapuuro valmistuu helposti kotona
- Lisää elinvuosia täysjyvällä? Moni suomalainen arvioi terveysvaikutukset alakanttiin
- Tunnistatko itsessäsi axgaanin piirteitä? Jos sinulle maistuu perinteinen pannukakku, saatat olla yksi heistä
- Suomessa viljelty humala päätyi uuteen olueen – valmistajalta kunnianosoitus pientuottajille
- Rapeapintaiset kasvispihvit juuriselleristä
- Aarre | Vitamiinipommi tyrnistä syntyy upea kiisseli ‒ mascarponevaahto kruunaa kokonaisuuden
- Suomalaisyritys kehitti perinteiselle voille haastajan – tällainen on vegevoi