Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Italialainen lihapullakeitto

Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä.
Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä.
Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä. Kuva: Jaana Kankaanpää

Italialainen lihapullakeitto

4 annosta

Ainekset

  • 1 l vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 4 dl farfalle-pastaa
  • 2–3 tomaattia
  • 1 pieni keltainen paprika
  • 1 prk (250 g) sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija ruoka cheddaria)
  • 300 g pieniä lihapullia

Koristeeksi

  • tuoretta basilikaa
  • kirsikkatomaattia

Valmistusohje

Lisää kiehuvaan veteen murennettu liemikuutio sekä pasta. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kuutioidut tomaatit ja suikaloitu paprika.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Keitä lähes kypsäksi. Katso pastapaketista kypsymisaika. Lisää sulatejuusto ja lihapullat. Kuumenna kiehuvaksi. Laita lopuksi keiton pinnalle basilikan lehtiä ja kirsikkatomaatin puolikkaita.