Italialainen lihapullakeitto
Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä.
Pasta, basilika ja tuore tomaatti tuovat lihapullakeittoon tuulahduksen italialaisesta keittiöstä. Kuva: Jaana KankaanpääItalialainen lihapullakeitto
4 annosta
Ainekset
- 1 l vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 4 dl farfalle-pastaa
- 2–3 tomaattia
- 1 pieni keltainen paprika
- 1 prk (250 g) sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija ruoka cheddaria)
- 300 g pieniä lihapullia
Koristeeksi
- tuoretta basilikaa
- kirsikkatomaattia
Valmistusohje
Lisää kiehuvaan veteen murennettu liemikuutio sekä pasta. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kuutioidut tomaatit ja suikaloitu paprika.
Keitä lähes kypsäksi. Katso pastapaketista kypsymisaika. Lisää sulatejuusto ja lihapullat. Kuumenna kiehuvaksi. Laita lopuksi keiton pinnalle basilikan lehtiä ja kirsikkatomaatin puolikkaita.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

