Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Parsaa voileipägrillissä

Esikeitetyt parsat saavat voileipägrillissä pintaansa kauniin raidoituksen.
Esikeitetyt parsat saavat voileipägrillissä pintaansa kauniin raidoituksen.
Esikeitetyt parsat saavat voileipägrillissä pintaansa kauniin raidoituksen. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Parsaa voileipägrillissä

4 annosta

Ainekset

  • 1 nippu (noin 450 g) tuoretta parsaa
  • vettä, suolaa, hiukan sokeria
  • 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohje

Poista parsoista puumaiset kannat ja kuori tyviosat. Kiehauta vesi, suola ja sokeri. Käytä vettä sen verran, että parsat juuri ja juuri peittyvät. Esikypsennä parsoja koosta riippuen noin 3 minuuttia. Valuta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Aseta viisi parsaa vieri viereen leikkuulaudalle. Pujottele muutama puinen grillivarras parsojen läpi. Voit grillata parsat myös halsterissa. Grillaa parsoja grillissä tai parilassa pari minuuttia. Käännä ja grillaa toista puolta vielä minuutti.

Tarjoa hollandaisekastikkeen tai korvasienimuhennoksen kanssa.