Parsaa voileipägrillissä
Esikeitetyt parsat saavat voileipägrillissä pintaansa kauniin raidoituksen.

Esikeitetyt parsat saavat voileipägrillissä pintaansa kauniin raidoituksen. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Parsaa voileipägrillissä
4 annosta
Ainekset
- 1 nippu (noin 450 g) tuoretta parsaa
- vettä, suolaa, hiukan sokeria
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje
Poista parsoista puumaiset kannat ja kuori tyviosat. Kiehauta vesi, suola ja sokeri. Käytä vettä sen verran, että parsat juuri ja juuri peittyvät. Esikypsennä parsoja koosta riippuen noin 3 minuuttia. Valuta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Aseta viisi parsaa vieri viereen leikkuulaudalle. Pujottele muutama puinen grillivarras parsojen läpi. Voit grillata parsat myös halsterissa. Grillaa parsoja grillissä tai parilassa pari minuuttia. Käännä ja grillaa toista puolta vielä minuutti.
Tarjoa hollandaisekastikkeen tai korvasienimuhennoksen kanssa.
Osaston luetuimmat
- Yle: Vegaanit ja keliaakikot eivät pääse rajajääkäreiksi
- Löytyykö kotoasi EU:n ulkopuolelta tuotua hunajaa? Se saattaa olla väärennettyä – lähes puolet EU-alueelle tuodusta hunajasta määräysten vastaista
- Unelmainen torttu
- Ostitko näitä välipalapatukoita? Älä tarjoa lapselle, vaan palauta kauppaan
- MT testasi retkiruoat: Yksi annos nousi yli muiden kotiruokamaisuudellaan – pahimmillaan maku on pliisu ja raaka-aineiden alkuperä jää hämärän peittoon
- Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
- Purkkisalaatti on arjen pelastaja ‒ säilyy jopa viikon