Syksyn punaiset supermarjat ovat vitamiinipommeja – käytä niitä pääruokien lisukkeiksi tai valmista pirteitä jälkiruokia
Puolukka ja karpalo ovat ihanan hapokkaita syysmarjoja. Ne piristävät aterioita sekä maullaan että värillään. Popsi sellaisenaan, valmista jälkiruokia ja leivonnaisia, lisää kastikkeisiin tai keitä lisäkehilloa.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Parsakaalisosekeitto
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Paraisten piparkakut
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Mummon lihapullat