Marjamisu
Houkutteleva marjamisu valmistuu hetkessä ilman uunia. Misun kerma-rahkapintaa koristavat tuoreet mansikat, mustikat ja vadelmat.Marjamisu
10 annosta
Ainekset
- 1 pkt (260 g) kandikeksejä
- noin 1 dl maitoa tai kahvijuomaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 7 dl marjoja, mansikoita, mustikoita ja vadelmia
- sokeria maun mukaan
- 2 dl kuohukermaa
- 1 prk (200 g) sitruunarahkaa
- 1 1/2 rkl sokeria
Valmistusohje
Paloittele keksit ja levitä ne reunalliseen tarjoiluastiaan. Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla tai kahvijuomalla. Pohjaan saa jäädä kuivia kohtia. Levitä osa marjoista pohjalle.
Leikkaa mansikat lohkoiksi. Ripottele marjoille hiukan sokeria. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita rahkan joukkoon. Mausta sokerilla. Nostele seos marjojen päälle ja jaa pinnalle loput marjat. Koristele sitruunamelissan lehdillä. Nosta saman tien tarjolle kahvipöytään.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


