Herukka-valkosuklaamousse
Mustaherukan upeaa aromia ei voi kuin ihastellen maistella. Erinomainen yhdistelmä syntyy, kun sulatat valkosuklaata ja sekoitat sen tuorejuustoon. Makuaineeksi herukoita ja kuohkeudeksi kermavaahtoa. Jos haluat nautinnosta hyisen viileän, pane kulho pakastimeen muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.
Herukoiden täyteläinen aromi tulee hienosti esille valkosuklaan ja tuorejuuston seurassa. Kuva: Sanne KatainenHerukka-valkosuklaamousse
6 annosta
Ainekset
- 1 ½ dl punaherukoita
- 1 ½ dl mustaherukoita
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 100 g valkosuklaata
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- (2 rkl mustaherukkalikööriä)
- 2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Murskaa marjat ja mausta ne sokereilla.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja anna suklaan hieman jäähtyä.
Sekoita tuorejuustoon suklaasula ja herukkamurske. Mausta seos halutessasi liköörillä. Noste kermavaahto lopuksi joukkoon.
Jaa mousse annosmaljoihin, koristele herukoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla. Nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

