Mansikkamehujäät
Helteiden uuvuttamiin saa uutta virtaa tarjoamalla viilentävät mansikkamehujäät. Halutessasi voit jättää valkosuklaakuorrutteen pois. Kuva: Sanne KatainenMansikkamehujäät
Noin 10 kpl
Ainekset
- 1 l mansikoita
- ½ dl vaahterasiirappia
- 2 rkl limetinmehua
- 200 g valkosuklaata
Lisäksi
jäätelömuotteja
Valmistusohje
Perkaa mansikoista kannat pois. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes sose on tasaista.
Kaada sose jäätelömuotteihin ja pakasta yön yli.
Paloittele valkosuklaa mikronkestävään kulhoon. Nosta kulho mikroon ja sulata miedolla lämmöllä lyhyissä erissä välillä sekoitellen. Kun suklaa on sulaa, irrota mehujäät muoteista ja kasta suklaaseen. Tarjoa heti tai nosta takaisin pakastimeen.
Vinkki: Jos sinulla ei ole jäätelömuotteja, voit tehdä mehujäät myös kertakäyttöisiin mukeihin tai pikareihin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

