Lindströmin pihvit

Juuresraasteella voit keventää ja jatkaa jauhe‧liharuokia, pihvejä, murekkeita ja kastikkeita. Esim. punajuuri- sekä selleriraaste antaa hyvän maun jauhelihapihveille.
Paista reilun kokoisia Lindströmin pihvejä ja ripottele pinnalle reilusti pieniä kaprismarjoja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lindströmin pihvit

12—16 kpl

Ainekset

  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 pussi sipulikeittoaineksia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 kypsää porkkanaa (noin 2 dl raastettuna)
  • 2 kypsää punajuurta (noin 3 dl raastettuna)
  • 400 g jauhelihaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 muna

Koristeeksi

  • kaprismarjoja

Valmistusohje

Sekoita kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota hetki. Raasta kuoritut porkkanat ja punajuuret. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin. Anna vetäytyä hetki.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita pihvit uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai pannulla voissa kypsiksi molemmin puolin.

Ripottele kypsien pihvien päälle kapriksia. Tarjoa perunasoseen ja sienimuhennoksen kanssa.

Vinkki

Vaihda keitetyt punajuuret etikkapunajuuriin.