Suppilovahverolihapullat
Mausta lihapullataikina kuivatuilla suppilovahveroilla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(4 annosta)
1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
400 g sika-nautajauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1,5 dl ruokakermaa
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl silputtua persiljaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
öljyä tai voita paistamiseen
Murskaa suppilovahverot mahdollisimman pieniksi palasiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna taikinan levätä parikymmentä minuuttia ja lisää tarvittaessa hiukan nestettä.
Lämmitä rasva paistinpannussa. Pyörittele taikinasta käsissäsi tiiviitä palleroita ja laita ne pannulle paistumaan keskilämmöllä. Kääntele pullia varovasti paistumisen aikana.
Vinkki! Tarjoa lihapullien kanssa karpaloilla maustettua ruskeaa kastiketta.
Osaston luetuimmat
- Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa5.7.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Arlan varmat hitit: Lurpak ja Starbuck — ”Nämä merkit myyvät missä vain”16:30
- Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus6.7.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Helppo pehmis1.7.2016