Suppilovahverolihapullat
Mausta lihapullataikina kuivatuilla suppilovahveroilla.

Suppilovahveroilla maustetut lihapullat sopivat vaikka lapsen ensimmäiseksi sieniruoaksi. Kuva: Vesa-Matti Väärä
(4 annosta)
1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
400 g sika-nautajauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1,5 dl ruokakermaa
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl silputtua persiljaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
öljyä tai voita paistamiseen
Murskaa suppilovahverot mahdollisimman pieniksi palasiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna taikinan levätä parikymmentä minuuttia ja lisää tarvittaessa hiukan nestettä.
Lämmitä rasva paistinpannussa. Pyörittele taikinasta käsissäsi tiiviitä palleroita ja laita ne pannulle paistumaan keskilämmöllä. Kääntele pullia varovasti paistumisen aikana.
Vinkki! Tarjoa lihapullien kanssa karpaloilla maustettua ruskeaa kastiketta.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Parsakaalisosekeitto
- Paraisten piparkakut
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään