Suppilovahverolihapullat
Mausta lihapullataikina kuivatuilla suppilovahveroilla.

Suppilovahveroilla maustetut lihapullat sopivat vaikka lapsen ensimmäiseksi sieniruoaksi. Kuva: Vesa-Matti Väärä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(4 annosta)
1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
400 g sika-nautajauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1,5 dl ruokakermaa
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl silputtua persiljaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
öljyä tai voita paistamiseen
Murskaa suppilovahverot mahdollisimman pieniksi palasiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna taikinan levätä parikymmentä minuuttia ja lisää tarvittaessa hiukan nestettä.
Lämmitä rasva paistinpannussa. Pyörittele taikinasta käsissäsi tiiviitä palleroita ja laita ne pannulle paistumaan keskilämmöllä. Kääntele pullia varovasti paistumisen aikana.
Vinkki! Tarjoa lihapullien kanssa karpaloilla maustettua ruskeaa kastiketta.
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Miljoona kiloa kolasiirappia jysäytti kolajuomat suomalaisten tietoisuuteen – nykyään suomalaiset suosivat sokerittomia virvoitusjuomia22.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Grillaatko säällä kuin säällä? Nämä kaksi lihavalmistetta nousevat muiden yli kesän grillaustrendissä23.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- WWF päivitti kuluttajille suunnattua Kalaopastaan: MSC-sertifikaatti ei enää takaa kestävää pyyntiä 24.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.