Rapurieskat vohveliraudalla
Rapurieskat vohveliraudalla
1 annos
Ainekset
- 2 pientä perunarieskaa
- 1 rkl levitettävää vuohenjuustoa
- 2—3 rkl katkarapuja suolaliemessä
- 1 rkl valkosipulimajoneesia
- valkopippuria
Lisäksi
- voita
- tilliä
- sitruunaa
Valmistusohje
Voitele rieskat vuohenjuustolla.
Valuta katkaravut liemestään. Sekoita rapujen joukkoon majoneesi. Mausta pippuriripauksella.
Levitä rapuseosta rieskan juustopuolen keskelle, ei reunoihin asti. Nosta toinen rieska juustopuoli alaspäin kanneksi. Paina kevyesti.
Sivele kuumalle vohveliraudalle hieman voita. Kuumenna rieskaa vohveliraudan syleilyssä pari minuuttia.
Koristele leipä tillillä ja sitruunaviipaleella. Nauti heti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


