Syyspuuro
Spelttihiutaleista haudutettu syyspuuro on ruokaisa välipala tai aterian jälkiruoka.Syyspuuro
6 annosta
Ainekset
- 4 dl omenatäysmehua
- 6 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 dl puolukkasurvosta
- 2 rkl sokeria
- 5 dl spelttihiutaleita
- 2 omenaa raastettuna
Valmistusohje
Laita voideltuun uunivuokaan mehu, vesi, suola, sokeroitu puolukkasurvos sekä hiutaleet. Sekoita.
Anna hautua 150 asteessa noin tunti. Sekoita puuroon omenaraaste ja jatka kypsentämistä vielä toinen tunti. Anna puuron vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Vinkki
Voit hauduttaa puuron myös kattilassa. Lisää omenaraaste lähes kypsään puuroon. Haudutusaika liedellä on vajaa tunti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

