Savuinen saunalenkki
Leppäsavun makuinen juusto antaa hyvän lisäaromin kiuasmakkaralle.Savuinen saunalenkki
4–5 annosta
Ainekset
- 1 lenkkimakkara
- sinappia
- 100 g savujuustoa
- 8–10 luumutomaattia
Valmistusohje
Leikkaa makkaran pintaan viiltoja poikittain noin viiden sentin välein. Nosta lenkki paistinpannulle tai alumiinivuokaan. Sivele koloihin sinappia maun mukaan.
Leikkaa juusto reilun kokoisiksi viipaleiksi ja työnnä viiltoihin. Kuumenna kiukaalla, kunnes haistat kypsän tuoksun.
Voit lämmittää myös uunissa 200 asteessa tai grillissä noin puoli tuntia. Lisää keskelle pienet tomaatit halkaistuina kypsennyksen puolivälissä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

