Savuinen saunalenkki

Leppäsavun makuinen juusto antaa hyvän lisäaromin kiuasmakkaralle.
Leppäsavun makuinen juusto antaa hyvän lisäaromin kiuasmakkaralle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Savuinen saunalenkki

4–5 annosta

Ainekset

  • 1 lenkkimakkara
  • sinappia
  • 100 g savujuustoa
  • 8–10 luumutomaattia

Valmistusohje

Leikkaa makkaran pintaan viiltoja poikittain noin viiden sentin välein. Nosta lenkki paistinpannulle tai alumiinivuokaan. Sivele koloihin sinappia maun mukaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Leikkaa juusto reilun kokoisiksi viipaleiksi ja työnnä viiltoihin. Kuumenna kiukaalla, kunnes haistat kypsän tuoksun.

Voit lämmittää myös uunissa 200 asteessa tai grillissä noin puoli tuntia. Lisää keskelle pienet tomaatit halkaistuina kypsennyksen puolivälissä.