Pikkelöity sipulikimara
Sipulikimara sopii myös savustetut lohen kanssa tarjottavaksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pikkelöity sipulikimara
Noin 1 litra
Ainekset
- 750 g sipuleita (esimerkiksi puna-, kelta- ja salottisipuleita)
Liemi
- 2 ½ dl vettä
- 2 dl sokeria
- 1 ½ dl väkiviinaetikkaa
- 1 ½ tl suolaa
- 3 oksaa timjamia
Valmistusohje
Kuori ja halkaise sipulit ja leikkaa ne ohuiksi puolirenkaiksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mittaa kattilaan liemiainekset ja kiehauta, kunnes sokeri liukenee. Lisää sipulisuikaleet ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä, purkita ja anna maustua seuraavaan päivään.
Tarjoa liha- ja riistaruokien lisäkkeenä. Sipulipikkelssi maistuu myös salaateissa ja hampurilaisten välissä.
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017