Pikkelöity sipulikimara
Sipulikimara sopii myös savustetut lohen kanssa tarjottavaksi.
Pikkelöity sipulikimara
Noin 1 litra
Ainekset
- 750 g sipuleita (esimerkiksi puna-, kelta- ja salottisipuleita)
Liemi
- 2 ½ dl vettä
- 2 dl sokeria
- 1 ½ dl väkiviinaetikkaa
- 1 ½ tl suolaa
- 3 oksaa timjamia
Valmistusohje
Kuori ja halkaise sipulit ja leikkaa ne ohuiksi puolirenkaiksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mittaa kattilaan liemiainekset ja kiehauta, kunnes sokeri liukenee. Lisää sipulisuikaleet ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä, purkita ja anna maustua seuraavaan päivään.
Tarjoa liha- ja riistaruokien lisäkkeenä. Sipulipikkelssi maistuu myös salaateissa ja hampurilaisten välissä.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Suomalainen luomusinihomejuusto palkittiin kilpailun parhaana – raati kuvaili herkkua aromikkaaksi ja juuri sopivan murenevaksi
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Osa hupenevista Itämeren silakoista joutui punaiselle listalle WWF:n kalaoppaassa – "Hälyttävä merkki"
- Suppilovahverokeitto
- Suppilovahveron voi sekoittaa myrkylliseen rustonupikkaan, mutta näin erotat ne toisistaan