Pikkelöity sipulikimara
Sipulikimara sopii myös savustetut lohen kanssa tarjottavaksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pikkelöity sipulikimara
Noin 1 litra
Ainekset
- 750 g sipuleita (esimerkiksi puna-, kelta- ja salottisipuleita)
Liemi
- 2 ½ dl vettä
- 2 dl sokeria
- 1 ½ dl väkiviinaetikkaa
- 1 ½ tl suolaa
- 3 oksaa timjamia
Valmistusohje
Kuori ja halkaise sipulit ja leikkaa ne ohuiksi puolirenkaiksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mittaa kattilaan liemiainekset ja kiehauta, kunnes sokeri liukenee. Lisää sipulisuikaleet ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä, purkita ja anna maustua seuraavaan päivään.
Tarjoa liha- ja riistaruokien lisäkkeenä. Sipulipikkelssi maistuu myös salaateissa ja hampurilaisten välissä.
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Tämä maailmalta laivattu tuote helpotti aikanaan ruuan säilömistä – tavalliselle kansalle sen hankkiminen saattoi silti olla liian kallista tai hankalaa5.8.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Keitetty rapu on herkkupöytien kuningas – sopii hyvin vähän hienommillekin nyyttäreille5.8.
- Rapeat vohvelit24.3.2017